Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om-, til- og nybygning

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS har flere års erfaring med ombygninger og tilbygninger for både private og erhverv. Men skal der i stedet noget helt nyt til, for at dine ønsker til byggeriet bliver opfyldt, er vi også klar til at hjælpe dig med dit nybyggeri eller en totalrenovering af de gamle bygninger. Vi renoverer med respekt for byggestilen, som dit hus eller din ejendom er bygget med. Vi går i tæt dialog med arkitekter og vores kunder, så byggeriet lever op til netop dine ønsker og behov.

christian-thomsenChistian Thomsen

Telefon: 27 15 82 14

E-mail: ct@d-ts.dk

Din opgave er i trygge hænder hos os. Vi leverer til tiden og kan også rådgive om energirenovering og hjælpe med byggetilladelser og myndighedsansøgninger.​

​Ombygning og tilbygning for erhverv

Er kontoret blevet for småt, lageret for stort, eller er planløsningen bare ikke den mest optimale for din virksomhed? Med vores mange års erfaring med ombygninger af erhvervslokaler og -bygninger kan vi hos Drøhse – Tømrer & Snedker ApS hjælpe dig med at få indrettet dit firmas lokaler på den bedst mulige måde, så de passer netop til din virksomheds behov.

​Vi har blandt andet stået for ombygning af kontorer og værksteder, så kunden fik det bedste ud af pladsen – og i tilgift et forbedret arbejdsmiljø. Se eksempelvis hvordan vi forvandlede CB Auto Ribes gamle bliklade til en flot bygning, som blev perfekt til deres biludstillinger.

Ombygning og tilbygning for private

Drømmer du om at få et køkken-alrum, at få slået de to børneværelser sammen til ét stort værelse eller at få en udestue, en ny trappe eller lignende? Vi kan hjælpe dig med det hele – stort som småt.

En af vores kunder med et lille rødt murstenshus i Lyngby gik også rundt med nye boligdrømme, se her, hvordan vi som totalentreprenør hjalp dem med renovering af huset og en helt ny tilbygning.

Nybygning

Går du rundt med store drømme om nybyggeri, hvor alt er tilpasset til lige præcis dine behov, så er Drøhse – Tømrer & Snedker ApS klar til at sikre, at du får den helt rigtige løsning. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af nybyggeri.

​Vi sætter det rigtige hold af fagfolk og sikrer, at dine kreative ideer bliver til virkelighed med vores ekspertise indenfor alt fra familiehuse til staldbyggerier. Vi tilbyder 3D-projektering, så dit byggeprojekt bliver visualiseret, og du kan se resultatet, inden arbejdet går i gang. Vi sørger naturligvis for, at byggeriet overholder alle bygningsreglementer, så du som bygherre ikke skal tænke på det.

Se her, hvordan vi hjalp Maalling Avl og Opformering med at bygge en helt ny servicebygning til deres svinestald.

For at sikre at dit byggeri fra start til slut lever op til dine ønsker, hjælper vi dig gerne som total-, hoved- eller fagentreprenør. Vi rådgiver dig i forhold til stil, materialer og løsninger – og samtidig holder vi overblikket over processen, så du med ro i sindet kan bruge tiden på andre ting. Læs, hvad vi kan tilbyde dig som total-, hoved- eller fagentreprenør på dit projekt.

Vinduer og døre

Hvis det er nye døre og vinduer, du drømmer om, så sørger vi for levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter – og hvis du egentlig er glad for de vinduer, du har i dit hjem eller din erhvervsejendom, men de trænger til en kærlig hånd, så renoverer vi dem gerne i vores snedkerværksted. Her kan vi også fremstille vinduer og meget andet efter specialmål og udformning lige efter dine ønsker.

Kontakt

Er dine gode ideer begyndt at spire, og vil du høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dem, så ring til Christian Thonsen.

​Drøhse – Tømrer & Snedker ApS | Hedelykkevej 2, Løgumgårde | 6240 Løgumkloster | Telefon: 7474 3818 | CVR: 75944519​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.