Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tømrer til andelsboligforeninger og boligforeninger​​

Mangler I en dygtig tømrer til renoveringsarbejde i jeres andelsboligforening eller boligforening? Så kan vi løse opgaven for jer. Vi renoverer andelsboliger i hele Syd- og Sønderjylland.

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS har 40 års erfaring med at udføre tømrer- og snedkeropgaver. Står I overfor at skulle renovere en andelsboligforening eller boligforening, så kan I trygt overlade opgaven til os. Drøhse – Tømrer & Snedker ApS udfører kvalitetshåndværk. 

tue-jensenTue Jensen

Telefon: 23 84 85 30

E-mail: tj@d-ts.dk

Vi løser renoveringen, så den lever op til jeres kunders ønsker og behov. Det gjorde vi, da Gråsten Boligforening skulle have renoveret to store boligafdelinger, hvor vi både efterisolerede, udskiftede døre og vinduer, lavede vindstop og ny gangbro, eller da Andelsboligforeningen Solbærvængetskulle renovere 13 boliger med nyt tag og undertag. Her udskiftede vi udhæng, satte nye tagrender op, efterisolerede og skiftede alle vinduer.​

Professionel renovering og energirenovering af andelsboligforeninger og boligforeninger

​Hos Drøhse – Tømrer & Snedker ApS løser vi mange opgaver i forbindelse med renovering af andelsboligforeninger og boligforeninger i Syd- og Sønderjylland som enten fagentreprise eller hovedentreprise.

Det spænder over alt fra:

  • ​​Efterisolering
  • ​​Vinduesudskiftning
  • ​Tagudskiftning
  • ​​Energioptimering
  • ​​Renovering af bryggers, køkken og bad​

​Vi baserer renoveringer og energirenoveringer af andelsboligforeninger og boligforeninger på god og professionel rådgivning og sikrer, at der leveres kvalitetsarbejde og de mest optimale løsninger for kunden.

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS overholder tidsplaner og aftaler, og vi vægter samarbejdet med bygherrer, arkitekter og rådgivere baseret på åbenhed og ærlighed. Når vi renoverer, sørger vi for mindst mulig gene for beboerne, for eksempel minimal støj og let adgang til deres huse, for at sikre en stor kundetilfredsheden.

Specialløsninger

Har I brug for en specialløsning, kan vi hjælpe jer i vores snedkerværksted, hvor vi kan fremstille netop den løsning, der passer til jeres behov. Læs, hvad vi kan hjælpe jer med her.

Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på renovering af en andelsboligforening eller en boligforening i Syd- og Sønderjylland.​

​Drøhse – Tømrer & Snedker ApS | Hedelykkevej 2, Løgumgårde | 6240 Løgumkloster | Telefon: 7474 3818 | CVR: 75944519​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.