Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Algebehandling

I det danske vejr, som ofte er meget fugtigt, har alger og mos de helt rette betingelser for at gro. I sommerhalvåret hvor algerne trives godt, er der stor risiko for, at algernes rødder vokser ned i tagkonstruktionen. Her kan algerne skabe revner, hvor fugten binder sig, og det er denne proces, som forårsager frostskader, hvilket forkorter levetiden af tag.

tue-jensenTue Jensen

Telefon: 23 84 85 30

E-mail: tj@d-ts.dk

Drøhse anbefaler

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS anbefaler, at man behandler for alger og mos hvert andet år. På den måde sikrer man sig, at tag ikke tager skade, og dermed forøger man levetiden. Man kan behandle for alger og mos, når der er +10 grader.

Der findes mange forskellige former for alger, og der er som regel tale om ganske små planter. Fælles for dem er, at de består af enkelte celler og findes overalt i naturen.

​Alger og mos er ikke kønt at se på. Så det forskønner naturligvis taget og belægningen på terrassen, når vi giver det en algebehandling, men for os er det ikke det æstetiske, der er det vigtigste. Det vigtigste er, at en algebehandling øger levetiden på taget, fordi algerne ikke længere er der til at suge fugt.

​Hos Drøhse – Tømrer & Snedker ApS foregår algebehandlingen med det eneste miljøgodkendte algemiddel på det danske marked. Effekten af algebehandlingen kan ses efter to til seks måneder – det afhænger af behandlingstidspunktet og vejret.

Vil du gerne have et tilbud på en algebehandling af dit tag, så ring til Tue Jensen, så finder vi løsningen til dig.​

​Drøhse – Tømrer & Snedker ApS | Hedelykkevej 2, Løgumgårde | 6240 Løgumkloster | Telefon: 7474 3818 | CVR: 75944519​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.