Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Algebehandling

Der findes mange forskellige former for alger, og der er som regel tale om ganske små planter. Fælles for dem er, at de består af enkelte celler og findes overalt i naturen. I sommerhalvåret hvor algerne trives godt, er der stor risiko for, at algernes rødder vokser ned i tagkonstruktionen eller i fliserne. Her kan algerne skabe revner, hvor fugten binder sig, og det er denne proces, som forårsager frostskader, hvilket forkorter levetiden af både tag og fliser.

Alger og mos er ikke kønt at se på. Så det forskønner naturligvis taget og belægningen på terrassen, når vi giver det en algebehandling, men for os er det ikke det æstetiske, der er det vigtigste. Det vigtigste er, at en algebehandling øger levetiden på taget og fliserne, fordi algerne ikke længere er der til at suge fugt.

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS har lavet algebehandlinger siden efteråret 2015, og selve behandlingen foregår med det eneste miljøgodkendte algemiddel på det danske marked. Effekten af algebehandlingen kan ses efter to til seks måneder – det afhænger af behandlingstidspunktet og vejret.

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS anbefaler, at man behandler for alger og mos hvert andet år. På den måde sikrer man sig, at tag og fliser ikke tager skade, og dermed forøger man levetiden. Man kan behandle for alger og mos, når der er +10 grader.

​Drøhse – Tømrer & Snedker ApS| Hedelykkevej 2, Løgumgårde | 6240 Løgumkloster | Telefon: 7474 3818 | CVR: 75944519​