Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Energirenovering løser kulde-, varme- og lydproblemer i din bolig

Drøhse – Tømrer & Snedker har de seneste år specialiseret sig i energirenovering af privatboliger, og blandt andet derfor har firmaet med base i Løgumgaarde særligt uddannede energivejledere, der rådgiver dig om muligheden for grønne forbedringer i hele huset.


- Vores energivejledere ser ikke kun på den type renoveringer, som vi selv står for. De kigger på hele bygningen og rådgiver om, hvor det bedst kan betale sig at sætte ind, og i hvilken rækkefølge det giver mening at tage tingene – uanset om det er varmeanlæg, belysning eller nye vinduer, siger Tue Enghave Jensen, der ejer Drøhse – Tømrer & Snedker.


Der er rigtigt mange gode grunde til at energirenovere din bolig – og det handler ikke kun om at holde varmen. Forbedringerne påvirker nemlig en lang række faktorer til glæde for dig og husets øvrige beboere. Hvis du for eksempel efterisolerer dit loft, så udløser det en besparelse på varmeregningen. Men samtidig forbedrer det dit indeklima, og det vil også dæmpe udefrakommende støj og give en bedre akustik inde i huset.


En anden type energirenovering handler om at holde varmen ude af huset.


- I mange boliger arbejder vi i dag med at undgå overophedning. Derfor anbefaler vi ofte solstoppende glas, der hindrer sollyset i at varme boligen op. Så bruger du som ejer ikke en masse energi på at køle boligen – og det giver en markant forbedring af indeklimaet, forklarer Tue Enghave Jensen.


Kom i gang nu

Energiforbedringer er med til at holde værdien på din bolig, og lige nu er der penge at spare på arbejdet. I hele 2017 kan du få fradrag for energiforbedringer. Håndværkerfradraget er i år særligt øremærket grønne investeringer og renoveringer, men ingen ved, hvad der sker med ordningen efter nytår.


- Politikerne har endnu ikke besluttet, om ordningen skal forsætte, ændres eller helt afskaffes efter nytår. Så går man og overvejer at lave energiforbedringer på huset, så vil det helt sikkert være en god ide at komme i gang her i efteråret, siger Tue Enghave Jensen.


Fradraget gælder for eksempel nye vinduer, efterisolering af loft og tag samt solafskærmning af vinduer og glasdøre.


Kontakt 

For yderligere information kontakt tømrermester Tue Enghave Jensen på telefon 23 84 85 30 eller e-mail tj@d-ts.dk

Fakta om Drøhse Tømrer & Snedker 

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS udfører alt indenfor tømrerfaget for både erhverv og private og har med uddannede energivejledere særligt fokus på nybyggeri, renoveringer og ombygninger, der er energioptimeret. Virksomheden har også eget snedkerværksted, der udfører detaljeret og unikt

arbejde i træ. Drøhse – Tømrer & Snedker ApS har i år fejret 40 års jubilæum og har omkring 40 medarbejdere. Læs mere på www.d-ts.dk

Fakta om håndværkerfradraget

Håndværkerfradraget startede som en bred ordning, men i 2016 og 2017 blev ordningen ændret til at gælde grønne investeringer og renoveringer af boligen. I år kan du få 12.000 kroner i fradrag for håndværksydelser per person over 18 år i husstanden, derudover kan du få et fradrag på 6.000 kroner per person over 18 år for serviceydelser som rengøring og almindeligt havearbejde. Hvad, der sker med ordningen efter nytår, er endnu uvist. Kilde: www.haandvaerkerfradrag.dk
Billedtekst: Energivejledere fra Drøhse Tømrer & Snedker kan rådgive dig om, hvordan du griber energirenoveringen af din ejendom an. For eksempel vil nye vinduer ofte give en markant forbedring af indeklimaet. 

​Drøhse – Tømrer & Snedker ApS | Hedelykkevej 2, Løgumgårde | 6240 Løgumkloster | Telefon: 7474 3818 | CVR: 75944519​