Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Staldbyggeri

Hos Drøhse – Tømrer & Snedker ApS har vi stort fokus på at leve op til kundens krav og forventninger. Derfor udfører vi mange forskellige former for staldbyggeri, da det er de færreste landmænd, der har de samme behov og ønsker til deres stald. Vi udfører også altid staldbyggeri i tæt dialog med vores kunder, og vi kan blandt andet tilpasse staldbyggeriet til alle slags dyr og alle typer af materialer – selvfølgelig altid med fokus på funktionalitet, driftsøkonomi, udseende samt miljøkrav og lovgivning.

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS kan også lave tilbygninger til allerede eksisterende stalde, moderniseringer af staldanlæg eller fag- eller hovedentrepriser af komplette produktionsanlæg. Og hvis du blot ønsker en ”hustømrer”, som kommer og hjælper med reparation af lofter, tag, porte eller udskiftning af døre – så kan vi også hjælpe med det.

Vi har mange års erfaringer med netop staldbyggeri, og med den rette rådgivning og kommunikation finder vi sammen frem til den helt rigtige løsning til netop dit staldbyggeri.

​Drøhse – Tømrer & Snedker ApS| Hedelykkevej 2, Løgumgårde | 6240 Løgumkloster | Telefon: 7474 3818 | CVR: 75944519​