Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Skovbølling

For Real Dania har vi stået for tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med en gennemgribende renovering og restaurering af et fredet husmandssted i Skovbølling. Arbejdet blev udført med respekt for de gamle traditioner. Boligen fik nyt tag med håndlavede betontagsten, ny isolering og nye gulve. Eksisterende vinduer blev forsynet med nye tætte forsatsrammer, og dermed kan de energimæssigt ligestilles med nye moderne vinduer.

Til boligen fremstillede vi køkkeninventar på vores eget snedkerværksted. Staldbygningen blev fornyet med et nyt zinktag for at bevare det gamle bygningsudtryk.

Alt arbejdet er udført med samme håndværk, som også blev anvendt i 1930, hvor boligen blev opført – bygningen er dog optimeret, så den på det praktiske er tidssvarende for en nutidsfamilie.​

​Drøhse – Tømrer & Snedker ApS | Hedelykkevej 2, Løgumgårde | 6240 Løgumkloster | Telefon: 7474 3818 | CVR: 75944519​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.