Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Ny kostald i Rødekro

Jacob og Peter Petersen skulle have bygget et helt nyt staldanlæg til 450 køer på Hinderupvej i Rødekro, og Drøhse – Tømrer og Snedker var hovedentreprenør. Vores opgave var at forvandle en bar mark til en bygning på 7500 kvm med tilhørende gyllebeholdere og ensilagesiloer, og alle vores kompetencer kom i spil.

Bygningen består af to kostalde med tre sidebygninger til malkerobotterne og en servicebygning. Vi rejste bygningen og lavede alt tømrerarbejdet, samt stod for afklaring af stålrammen til bygningerne. Kostaldene blev bygget med kipventilation, gavle og gardiner til at regulere ventilationen i stalden.

Servicebygningen fik et staldkontor, tankrum og plads til alt teknikken, der er behov for til en stor besætning. Vi stod også for jord, veje, pladser, kloak, udvendigt anlæg og bede, betonelementer samt murer- og støbearbejde af gyllebeholdere, siloanlæg og fodersiloer.​

​Drøhse – Tømrer & Snedker ApS | Hedelykkevej 2, Løgumgårde | 6240 Løgumkloster | Telefon: 7474 3818 | CVR: 75944519​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.