Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Andelsboligforeningen Solbærvænget 1 i Vejen

For Andelsboligforeningen renoverede vi 13 boliger i afdeling 1 Solbærvænget med nyt tag og undertag. Samtidig udskiftede vi udhæng og satte nye tagrender op, ligesom vi efterisolerede og sluttede af med at skifte alle vinduer. Vi gik grundigt til de 20 år gamle boliger, der fik rettet alle skæve vinkler og nu fremstår moderne, opdaterede og vedligeholdsfrie.

Boligerne skulle stadig passe i stil og farver til den øvrige afdeling, men i materialevalget blev der brugt mere moderne løsninger. Derfor blev vingesten udskiftet med betonsten på tagene, og udhæng i træ blev beklædt med vedligeholdelsesfrit fibercement. De nye materialer blev holdt i farvenuancer, der bevarede det originale udtryk.

Drøhse – Tømrer & Snedker stod for hele renoveringen, der blev udført i tæt samarbejde med bygherrens rådgiver, Arkitekterne Vejen A/S.

​Drøhse – Tømrer & Snedker ApS | Hedelykkevej 2, Løgumgårde | 6240 Løgumkloster | Telefon: 7474 3818 | CVR: 75944519​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.