Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Mediehuset Aabenraa

For Stenbjerg Ejendomme A/S stod vi for ombygningen af huset, der i dag rummer Jysk Fynske Medier – bygningen med det runde karakteristiske indgangsparti, der er blevet en markant bygning i Aabenraas bymiljø.

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS stod for byggestyring i en storentreprise indeholdende nedbrydning, jord-, kloak-, belægning-, beton-, murer-, blikkenslager-, elevator-, gulv-, maler-, tømrer og snedkerentreprisen.

Bygningen fik et nyt fælles indgangsparti og ny tagkonstruktion. Der blev indrettet kontormiljøer med tilhørende lofter, vinduer og døre samt nyt inventar og indvendige brandpartier. Vi løste opgaven i samarbejde med Oesten Ingeniører og Arkitekter, entreprenør og vognmand Mads Vejrup, murermester Peter S. Nielsen ApS, Garant Bredebro Gulvbelægning, N.P Sørensen Malerforretning, Blik.dk og PD Elevator.​

​Drøhse – Tømrer & Snedker ApS | Hedelykkevej 2, Løgumgårde | 6240 Løgumkloster | Telefon: 7474 3818 | CVR: 75944519​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.