Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Byg garanti​

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, som giver vores kunder en ekstra tryghed. Ordningen dækker kundens evt. tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde. Byg Garantiordningen dækker det beløb, som forbrugeren har fået tilkendt i Byggeriets Ankenævn, dog maksimalt 100.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Ordningen er gældende 5 år fra afleveringen af arbejdet.

Byg Garantiordning hos Drøhse

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS er medlem af BYG, og på den måde sikrer vi dig, at du er berettiget til garantiordningen på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til dit private byggeri. Det er uanset, om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations-, eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter.

Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYG’s Klage- & Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som både er tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum – penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

Du er derfor på den sikre side, når du vælger Drøhse – Tømrer & Snedker ApS.​

Link til Byg Garantiordnings hjemmeside

​Drøhse – Tømrer & Snedker ApS| Hedelykkevej 2, Løgumgårde | 6240 Løgumkloster | Telefon: 7474 3818 | CVR: 75944519​